Φωτιά Κερατέα : Dm 083pd3igwdm : Η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της δευτέρας (16/8) συνεχίζει το καταστροφικό της έργο, με τις φλόγες μάλιστα να βρίσκονται στα πρώτα σπίτια.

Φωτιά Κερατέα : Dm 083pd3igwdm : Η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της δευτέρας (16/8) συνεχίζει το καταστροφικό της έργο, με τις φλόγες μάλιστα να βρίσκονται στα πρώτα σπίτια.. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική καθώς το πρωί ξέσπασε φωτιά στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην κερατέα: Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση με επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο και αυτή την ώρα ισχυρή δύναμη επιχειρεί. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η πυρκαγιά που ξέσπασε στην κερατέα.η φωτιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής και άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της.

Η φωτιά είναι σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι. Το σπίτι άλλα αυτό δεν είναι δυνατό γιατί έχει πιάσει φωτιά. Μεγάλη πυροσβεστική επιχείρηση βρίσκεται από το πρωί σε εξέλιξη στην κερατέα καθώς φωτιά ξέσπασε στην περιοχή μαρκάτι, ενώ οι κάτοικοι κλήθηκαν να την εκκενώσουν. Ανεξέλεγκτο μαίνεται το πύρινο μέτωπο στην κερατέα. Πέμπτη, 27 μαϊος 2021 11:23.

Fwtia Twra Sthn Keratea Vid Newsbomb Eidhseis News
Fwtia Twra Sthn Keratea Vid Newsbomb Eidhseis News from nb.bbend.net
Συνεχίζεται η μάχη σε δυο μέτωπα στην αττική, με κυρίαρχη την μεγάλη φωτιά στην κερατέα αλλά και με την φωτιά στα βίλλια. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην κερατέα. Οι προσπάθειες επικεντρώνονται στο να δημιουργηθούν αντιπυρικές ζώνες έτσι ώστε η φωτιά να μην. Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής ενισχύονται συνεχώς, καθώς γίνεται μεγάλη προσπάθεια να κρατηθούν οι φλόγες πριν επεκταθούν στον εθνικό δρυμό του σουνίου, οπότε. Δευτέρα, 16 αυγούστου 2021 11:17. Για εμπρησμό κάνουν λόγο εμμέσως πλην σαφώς οι τοπικές αρχές στον δήμο λαυρεωτικής για τη μεγάλη εν εξελίξει φωτιά στην κερατέα, που ξέσπασε σήμερα, γύρω στις 11.00 το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο και αυτή την ώρα ισχυρή δύναμη επιχειρεί. Πέμπτη, 27 μαϊος 2021 11:23.

Η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της δευτέρας (16/8) συνεχίζει το καταστροφικό της έργο, με τις φλόγες μάλιστα να βρίσκονται στα πρώτα σπίτια.

Για ακόμα μια φορά η ελλάδα και η αττική ζουν τον πύρινο εφιάλτη. Η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της δευτέρας (16/8) συνεχίζει το καταστροφικό της έργο, με τις φλόγες μάλιστα να βρίσκονται στα πρώτα σπίτια. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην κερατέα. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η πυρκαγιά που ξέσπασε στην κερατέα.η φωτιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής και άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της. Η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο. Απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα (vid) τον απεγκλωβισμό μιας ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία αυτή την στιγμή βρίσκεται σε ασφαλές μέρος και έχει ξεπεράσει. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο και αυτή την ώρα ισχυρή δύναμη επιχειρεί. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην κερατέα: Για εμπρησμό κάνουν λόγο εμμέσως πλην σαφώς οι τοπικές αρχές στον δήμο λαυρεωτικής για τη μεγάλη εν εξελίξει φωτιά στην κερατέα, που ξέσπασε σήμερα, γύρω στις 11.00 το πρωί. Για ανεξέλικτη κατάσταση έκανε λόγο ο δήμαρχος λαυρεωτικής, δημήτρης λουκάς στο iefimerida.gr αναφερόμενος στη φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν από τις 11:00 το πρωί στην περιοχή μαρκάτη στην κερατέα αττικής. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική καθώς το πρωί ξέσπασε φωτιά στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα. Με ακόμη μία φωτιά ήρθαν αντιμέτωποι οι δυνάμεις της. Μάχη με τις αναζωπυρώσεις στην κερατέα.

Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής ενισχύονται συνεχώς, καθώς γίνεται μεγάλη προσπάθεια να κρατηθούν οι φλόγες πριν επεκταθούν στον εθνικό δρυμό του σουνίου, οπότε. Η φωτιά είναι σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση με επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Για ανεξέλικτη κατάσταση έκανε λόγο ο δήμαρχος λαυρεωτικής, δημήτρης λουκάς στο iefimerida.gr αναφερόμενος στη φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν από τις 11:00 το πρωί στην περιοχή μαρκάτη στην κερατέα αττικής. Σχεδόν ταυτόχρονα, δύο μεγάλα μέτωπα φωτιάς, ένα στην κερατέα κι ένα στα βίλια.

Siugc0xw2aomkm
Siugc0xw2aomkm from www.in.gr
Απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα (vid) τον απεγκλωβισμό μιας ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία αυτή την στιγμή βρίσκεται σε ασφαλές μέρος και έχει ξεπεράσει. Μάχη με τις αναζωπυρώσεις στην κερατέα. Σε ποιους δρόμους έχει διακοπεί η κυκλοφορία. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η πυρκαγιά που ξέσπασε στην κερατέα.η φωτιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής και άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της. Δευτέρα, 16 αυγούστου 2021 11:17. Η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο. Στους κάτοικους στάλθηκε μήνυμα από το 112. Σχεδόν ταυτόχρονα, δύο μεγάλα μέτωπα φωτιάς, ένα στην κερατέα κι ένα στα βίλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο και αυτή την ώρα ισχυρή δύναμη επιχειρεί.

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην κερατέα: Την εκκένωση του οικισμού μαρκάτι λόγω της φωτιάς που ξέσπασε νωρίτερα στην κερατέα αποφάσισαν οι αρχές. Μεγάλη πυροσβεστική επιχείρηση βρίσκεται από το πρωί σε εξέλιξη στην κερατέα καθώς φωτιά ξέσπασε στην περιοχή μαρκάτι, ενώ οι κάτοικοι κλήθηκαν να την εκκενώσουν. Η ενημέρωση της πυροσβεστικής για τις φωτιές. Συνεχίζεται η μάχη σε δυο μέτωπα στην αττική, με κυρίαρχη την μεγάλη φωτιά στην κερατέα αλλά και με την φωτιά στα βίλλια. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην κερατέα. Για εμπρησμό κάνουν λόγο εμμέσως πλην σαφώς οι τοπικές αρχές στον δήμο λαυρεωτικής για τη μεγάλη εν εξελίξει φωτιά στην κερατέα, που ξέσπασε σήμερα, γύρω στις 11.00 το πρωί. Για ακόμα μια φορά η ελλάδα και η αττική ζουν τον πύρινο εφιάλτη. Η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της δευτέρας (16/8) συνεχίζει το καταστροφικό της έργο, με τις φλόγες μάλιστα να βρίσκονται στα πρώτα σπίτια. Μάχη με τις αναζωπυρώσεις στην κερατέα. Βελτιωμένη είναι η εικόνα από τη φωτιά στην κερατέα. Η φωτιά είναι σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, κοντά στη περιοχή ρουμουντί, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι από τις φλόγες απειλούνται και σπίτια, ενώ έχει δοθεί εντολή για προληπτική εκκένωση του οικισμού.

Η τροχαία από την πλευρά της προχώρησε σε διακοπή κυκλοφορίας προκειμένου να γίνεται ευκολότερα η κίνηση των οχημάτων της πυροσβεστικής για την. Δευτέρα, 16 αυγούστου 2021 11:17. Οι προσπάθειες επικεντρώνονται στο να δημιουργηθούν αντιπυρικές ζώνες έτσι ώστε η φωτιά να μην. Το σπίτι άλλα αυτό δεν είναι δυνατό γιατί έχει πιάσει φωτιά. Στους κάτοικους στάλθηκε μήνυμα από το 112.

Iwrwbe 6wfzdpm
Iwrwbe 6wfzdpm from cdn.znews.gr
Βελτιωμένη είναι η εικόνα από τη φωτιά στην κερατέα. Μάχη με τις αναζωπυρώσεις στην κερατέα. Για ακόμα μια φορά η ελλάδα και η αττική ζουν τον πύρινο εφιάλτη. Για εμπρησμό κάνουν λόγο εμμέσως πλην σαφώς οι τοπικές αρχές στον δήμο λαυρεωτικής για τη μεγάλη εν εξελίξει φωτιά στην κερατέα, που ξέσπασε σήμερα, γύρω στις 11.00 το πρωί. Την εκκένωση του οικισμού μαρκάτι λόγω της φωτιάς που ξέσπασε νωρίτερα στην κερατέα αποφάσισαν οι αρχές. Η φωτιά είναι σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι. Για ανεξέλικτη κατάσταση έκανε λόγο ο δήμαρχος λαυρεωτικής, δημήτρης λουκάς στο iefimerida.gr αναφερόμενος στη φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν από τις 11:00 το πρωί στην περιοχή μαρκάτη στην κερατέα αττικής. Μεγάλη πυροσβεστική επιχείρηση βρίσκεται από το πρωί σε εξέλιξη στην κερατέα καθώς φωτιά ξέσπασε στην περιοχή μαρκάτι, ενώ οι κάτοικοι κλήθηκαν να την εκκενώσουν.

Δευτέρα, 16 αυγούστου 2021 11:17.

Μάχη με τις αναζωπυρώσεις στην κερατέα. Στους κάτοικους στάλθηκε μήνυμα από το 112. Απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα (vid) τον απεγκλωβισμό μιας ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία αυτή την στιγμή βρίσκεται σε ασφαλές μέρος και έχει ξεπεράσει. Η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της δευτέρας (16/8) συνεχίζει το καταστροφικό της έργο, με τις φλόγες μάλιστα να βρίσκονται στα πρώτα σπίτια. Η τροχαία από την πλευρά της προχώρησε σε διακοπή κυκλοφορίας προκειμένου να γίνεται ευκολότερα η κίνηση των οχημάτων της πυροσβεστικής για την. Με ακόμη μία φωτιά ήρθαν αντιμέτωποι οι δυνάμεις της. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η πυρκαγιά που ξέσπασε στην κερατέα.η φωτιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής και άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της. Σχεδόν ταυτόχρονα, δύο μεγάλα μέτωπα φωτιάς, ένα στην κερατέα κι ένα στα βίλια. Το σπίτι άλλα αυτό δεν είναι δυνατό γιατί έχει πιάσει φωτιά. Σε ποιους δρόμους έχει διακοπεί η κυκλοφορία. Η ενημέρωση της πυροσβεστικής για τις φωτιές. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση με επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Πέμπτη, 27 μαϊος 2021 11:23.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama